Back

CADRUL SI CONDITIILE DE UTILIZARE

Prezentul website – www.academy.esolutions.ro – este proprietatea S.C. ESOLUTIONS GRUP S.R.L, si reprezinta site-ul oficial al departamentului de training al companiei, denumit in continuare eSolutions Academy.

Prin accesarea prezentului site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul acestor termeni si conditii, utilizatorul este rugat sa se adreseze in scris la adresa de e-mail: academy@esolutions.ro.

PROPRIETATEA SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Informatiile cuprinse in acest site se refera exclusiv la cursuri si initiative ale eSolutions Academy (S.C. ESOLUTIONS GRUP S.R.L).

Intregul continut al site-ului academy.esolutions.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Acest site este detinut si intretinut de catre ESOLUTIONS GRUP. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind materialele prezentate in acest site, apartin  exclusiv ESOLUTIONS GRUP.

Membrii ESOLUTIONS GRUP prin intermediul eSolutions Academy isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi vor exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, informatie sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana.

Persoanelor care utilizeaza prezentul site le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site, fara acordul prealabil din partea ESOLUTIONS GRUP.

Descarcarea sau copierea, prin alte metode a fotografiilor si materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari ori copieri, licenta sau drepturile asupra materialelor de pe site.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea ESOLUTIONS GRUP, si pot fi utilizate de catre aceasta in orice scop (in limitele legii), putand fi dezvaluite de catre companie sau partenerii/colaboratorii sai cu discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati competente in materie.

Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul utilizarii site-urilor web.

ESOLUTIONS GRUP depune toate diligentele pentru a prezenta, in mod cat mai exact si concis, toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, ESOLUTIONS GRUP prin intermediul eSolutions Academy nu este si nu va fi legal responsabil, in nicio circumstanta, pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

NU CONSTITUIE OFERTE

Niciuna dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca fiind mai mult decat o invitatie sau recomandare de a achizitiona unul sau mai multe dintre serviciile oferite in cadrul proiectului eSolutions Academy. Decizia de a se angaja in vreun raport contractual concret cu ESOLUTIONS GRUP apartine exclusiv utilizatorilor site-ului.

Deoarece informatia prezentata pe acest site este cu caracter general, este posibil ca in cazuri individuale concrete, informatiile prezente pe site sa fie completate cu clauze specifice, incluse in contracte concrete, ce vor fi perfectate de catre parti.

Înainte de a lua orice decizie referitoare la colaborarea cu membrii ESOLUTIONS GRUP, este important sa contactati un reprezentant al eSolutions Academy, care va poate explica in detaliu conditiile colaborarii, punandu-va la dispozitie contracte special concepute in acest sens.

Utilizatorii care doresc achizitionarea unor servicii de invatamant alternativ dintre cele prezentate pe website-ul academy.esolutions.ro sunt rugate sa se adreseze reprezentantilor eSolutions Academy, pe unul dintre canalele de informare puse la dispozitie de catre aceasta.

CONDUITA UTILIZATORILOR

Esolutions Grup nu confera utilizatorilor dreptul de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata continutul acestui website in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Esolutions Grup.

Utilizatorii vor raspunde pentru orice daune, directe sau indirecte, aduse Esolutions Grup, cu intentie sau din culpa (neglijenta sau imprudenta) utilizatorului sau persoanelor pentru care acesta raspunde sau ca urmare a folosirii frauduloase a website-ului.

Esolutions Grup SRL nu va fi raspunzatoare pentru folosirea frauduloasa a website-ului de catre utilizatori.

 PROTECTIA DATELOR

Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale utilizatorilor site-ului nostru este foarte importanta pentru eSolutions Academy, constituind si o dovada de apreciere a increderii pe care utilizatorii ne-o acorda, devenind cursantii nostri. Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre ei. Cu toate acestea, eSolutions Academy va trata informatiile personale pe care utilizatorii le furnizeaza cu maxima grija si respect, in concordanta cu principiile prezentate mai sus. Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor personale va rugam sa cititi Politica noaastra de confidentialitate.

RESPONSABILITATI

In nicio imprejurare, ESOLUTIONS GRUP nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorilor sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, sau orice alte pagube sau pierderi cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca au luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, membrii eSolutions Academy nu pot fi raspunzatori de inexactitati care pot aparea pe acest website.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest website. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar eSolutions Academy nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure ca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de unde se stabileste conexiunea.

MODIFICARI

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand de catre eSolutions, fara o notificare prealabila. De aceea, utilizatorii sunt de acord sa reciteasca aceasta sectiune a site-ului cu regularitate, iar accesul dvs. repetat sau utilizarea repetata a acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. Aceasta versiune de Termeni si conditii a fost actualizata ultima data la 04.01.2021.

JURISDICTIE SI LITIGII

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui website, a continutului sau sau a materialelor prezentate in el vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare si vor fi solutionate de instantele competente din Bucuresti.

eSolutions Academy se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute de la utilizatori in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Încercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul unilateral si neechivoc ca ESOLUTIONS GRUP sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.